Skip to main content
  • Warme dekens overhandigd aan Wol voor Warmte

    Gepubliceerd op 6 april 2023

Initiatiefnemers van het Haakcafé Blijf Aangehaakt, Yvonne Hubert en Jessica Copier mochten onlangs de gehaakte productie overhandigen aan Ricky van Dalen van Wol voor Warmte Delft. Wol voor Warmte, in de persoon van Ricky, weet er wel raad mee.

Ricky bezoekt buurthuizen in Delft en van daaruit gaan de dekens, mutsen en sjaals naar daklozen. “Ik ben zo blij dat we onze krachten kunnen bundelen via dit leuke haakproject in CulturA & Zo. Ik weet niet wat ik zie! Wat is er ongelooflijk veel gehaakt door jullie! Ik hoop dat het in mijn auto past”, lacht Ricky van Dalen.

Flinke opbrengst
Vanaf november vorig jaar wordt er elke donderdagmiddag gehaakt van 14.00 – 16.00 uur en inmiddels doen er al meer dan 25 reguliere bezoekers mee. Van beginner tot gevorderden, iedereen is welkom. Op 14 maart leverde dat de volgende aantallen op die in de achterbak van Ricky verdwenen: 10 dekens, 14 hoofdbanden, 4 paar sokken, 8 mutsen, 13 sjaals en 14 omslagdoeken. De lente laat nog even op zich wachten, maar dit alles heeft al een fijne plek gevonden.

Wol nodig
Niet alleen Wol voor Warmte, maar ook het Haakcafé Blijf Aangehaakt heeft altijd materiaal nodig. Het liefst acryl, want wol krimpt in de was. Wil je meehaken, materiaal leveren of op een andere manier bijdragen aan deze projecten? Laat het even weten, je kunt altijd binnenlopen en vragen naar Jessica, of bel even naar 015-3105251.

Aangehaakt Wol voor warmte mrt2023

Fotobijschrift:
v.l.n.r. Jessica Copier (CulturA & Zo), Yvonne Hubert, Ricky van Dalen (Wol voor Warmte)