• Nieuws

Wethouder Hanneke van de Gevel snijdt nieuwe theaterseizoen aan

Wethouder Hanneke van de Gevel snijdt nieuwe theaterseizoen aan

Gepubliceerd op 1 juni 2023

Wethouder Hanneke van de Gevel heeft samen met directeur Petra Togni van CulturA & Zo het mes gezet in een taart met daarop de opdruk van het nieuwe programmaboekje voor theaterseizoen 2023-2024. Daarmee geeft de wethouder het startsein voor de nieuwe voorstellingen die op donderdag 1 juni om 12.00 uur in de verkoop gaan. De meeste huishoudens ontvangen het boekje ook, samen met Telstar/Eendracht, op de mat deze week. Wie het niet heeft kan het ophalen in CulturA & Zo of online kijken op www.culturaenzo.nl/agenda.

Wethouder Van de Gevel reageerde heel enthousiast op het programma tijdens een zonovergoten braderie: “Wat is er weer een prachtig aanbod voor jong en oud neergezet. Heel veelzijdig, met zowel dans, zang, muziek, cabaret en toneel. Voor iedereen is er een keuze, leuk ook dat onze samenwerkingspartners zoals SWOP als Bibliotheek Oostland weer meegedacht hebben.”

Feestelijke lancering theaterprogramma 2023-2024

Feestelijke lancering theaterprogramma 2023-2024

Gepubliceerd op 26 mei 2023

Woensdag 31 mei aanstaande is weer braderie in de Dorpstraat in Nootdorp. Theater CulturA & Zo lanceert tijdens deze braderie het programmaboekje voor het aankomende theaterseizoen 2023-2024. Cultuurwethouder Hanneke van de Gevel krijgt om 11.00 uur het eerste exemplaar officieel uitgereikt door theaterdirecteur Petra Togni.

Start kaartverkoop 1 juni om 12.00 uur
De bezoekers aan de braderie kunnen het programmaboekje gelijk meenemen naar huis. De volgende dag, donderdag 1 juni, gaat om 12.00 uur precies de kaartverkoop van start. De theaterkaarten zijn verkrijgbaar via www.culturaenzo.nl/agenda. Of via de ticketzuil in CulturA & Zo zelf.

Wereldkoor Nootdorp zoekt alten, tenoren en bassen.

Wereldkoor Nootdorp zoekt alten, tenoren en bassen.

Gepubliceerd op 26 mei 2023

Het Wereldkoor Nootdorp is een groep geïnspireerde zangers en zangeressen die zich richten op het zingen van prachtige liederen van over de hele wereld. Dat doen ze onder leiding van een enthousiaste en getalenteerde dirigente.

Behalve aan het zingen van mooie muziek, besteden ze ook aandacht aan zangtechniek. Onbekend met de termen? Geen probleem, passie voor zingen is genoeg!

Sluit je aan bij het Wereldkoor en ervaar de magie van het samen zingen van liederen uit verschillende culturen.

Live muziek in cultuurcafé Ont-Moeten

Live muziek in cultuurcafé Ont-Moeten

Gepubliceerd op 28 april 2023

Wij maken een start met gratis bandoptredens in ons Cultuurcafé Ont-Moeten! De bandjes die in mei optreden zijn:

  • The Ride op vrijdag 12 mei vanaf 20.30 uur, en
  • Pale Blue Stone op woensdag 31 mei vanaf 16.30 uur, tijdens de Braderie.

Dus loop binnen en geniet van swingende optredens in ons cultuurcafé!

12 mei Live band The Ride in Cultuurcafé Ont-Moeten - 'Stierlijk goed!'

12 mei Live band The Ride in Cultuurcafé Ont-Moeten - 'Stierlijk goed!'

Gepubliceerd op 13 april 2023

Geniet op vrijdagavond 12 mei van 'stierlijk' goede livemuziek door de band The Ride in cultuurcafé Ont-Moeten. The Ride speelt o.a. Rock ‘n roll, Blues, Americana en hier en daar wat Tex Mex. Alle leden zijn al jaren actief in meerdere bands. De band start om 20.30 uur en entree is gratis.

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2023 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.