• Nieuws

Hele zomervakantie Costa CulturA Club!

Hele zomervakantie Costa CulturA Club!

Gepubliceerd op 13 juli 2021

Net als vorig jaar is theater CulturA & Zo in Nootdorp weer het toneel van de Costa CulturA Club. Een heus animatieteam zorgt van maandag 19 juli tot en met vrijdag 27 augustus op elke doordeweekse dag voor kinderen van elke leeftijd voor de leukste activiteiten. Van knutselen, tot dansen, het weerwolvenspel, verstoppertje en films kijken.

Spelen, dansen en zingen voor de allerkleinsten in CulturA & Zo

Spelen, dansen en zingen voor de allerkleinsten in CulturA & Zo

Gepubliceerd op 4 juni 2021

Zaterdag 19 juni is het BoekStartdag bij Bibliotheek Oostland in de theaterzaal van CulturA & Zo. De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen die dag niet alleen een extra hartelijk welkom, maar ze kunnen ook heel veel doen in de theaterzaal. Er zijn drie leuke activiteiten om samen met de dreumesen en peuters te doen. Zo ontdek je hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.

Grappige boeken tijdens Het Voorleesuurtje op 30 mei

Grappige boeken tijdens Het Voorleesuurtje op 30 mei

Gepubliceerd op 21 mei 2021

Nynke en Aniek zijn flink op dreef met het maandelijkse voorleesuurtje op de laatste zondag van de maand. Nu doen ze dat nog online vanuit CulturA & Zo, maar de hoop is dat ze dat gauw live kunnen doen. Het volgende Voorleesuurtje staat alweer voor de deur, dit keer op zondag 30 mei om 10.30 uur. En deze keer valt er heel veel te lachen!

Openingstijden verruimd

Openingstijden verruimd

Gepubliceerd op 3 juni 2021

Vanaf zaterdag 5 juni tot en met 1 september zijn de openingstijden en de mogelijkheden van CulturA & Zo verruimd.

Terrassen open, ook bij CulturA & Zo

Terrassen open, ook bij CulturA & Zo

Gepubliceerd op 4 mei 2021

Ook het terras van CulturA & Zo in Nootdorp is weer open, mits het weer het toelaat natuurlijk. Het terras van CulturA & Zo wordt gerund door Jules en Jessica van Cultuurcafé Ont-Moeten. In de tijd dat het prachtige theater dicht is hebben zij zelf de handen uit de mouwen gestoken en het terras gebouwd, van pallethout, met bloembakken waarin nu fleurige violen prijken.