• Nieuws

Terrassen open, ook bij CulturA & Zo

Terrassen open, ook bij CulturA & Zo

Gepubliceerd op 4 mei 2021

Ook het terras van CulturA & Zo in Nootdorp is weer open, mits het weer het toelaat natuurlijk. Het terras van CulturA & Zo wordt gerund door Jules en Jessica van Cultuurcafé Ont-Moeten. In de tijd dat het prachtige theater dicht is hebben zij zelf de handen uit de mouwen gestoken en het terras gebouwd, van pallethout, met bloembakken waarin nu fleurige violen prijken.

Het Voorleesuurtje zondag gaat over de lente!

Het Voorleesuurtje zondag gaat over de lente!

Gepubliceerd op 20 april 2021

Nynke en Aniek zijn succesvol gestart met het maandelijkse voorleesuurtje op de laatste zondag van de maand. Nu doen ze dat nog online vanuit CulturA & Zo, maar de hoop is dat ze dat gauw live kunnen doen. Het Voorleesuurtje was gelijk een groot succes! Op naar de derde keer, op zondag 25 april, 10.30 uur. Dit keer is het thema ‘Lente’.

Voorleesuurtje door Aniek en Nynke

Voorleesuurtje door Aniek en Nynke

Gepubliceerd op 4 februari 2021

Op zondag 28 februari is er om 10:30 uur een superleuk voorleesuurtje! Speciaal voor kinderen tussen de vijf en acht jaar. Dit zal verzorgd worden door Aniek (16) en Nynke (16). Zij zullen vanaf die datum iedere laatste zondag van de maand uit een tof kinderboek voorlezen. Dit doen de meiden vanuit het altijd gezellige Cultura & zo. Het voorleesuurtje zal online starten. Hopelijk kunnen de kinderen ook snel fysiek verwelkomd worden in het cultureel kloppende hart van Nootdorp. Gratis aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorleesuurtje groot succes!

Voorleesuurtje groot succes!

Gepubliceerd op 18 maart 2021

Nynke en Aniek zijn succesvol gestart met het maandelijkse voorleesuurtje op de laatste zondag van de maand. Nu doen ze dat nog online vanuit CulturA & Zo, maar de hoop is dat ze dat gauw live kunnen doen. De eerste keer op 28 februari was gelijk een groot succes, meer dan 18 gezinnen hadden zich aangemeld en zaten aan het scherm gekluisterd.

Corona update

Corona update

Gepubliceerd op 2 februari 2021

Het is een roerige tijd, ook voor CulturA & Zo. In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus willen wij onze klanten en bezoekers laten weten dat CulturA & Zo de richtlijnen volgt van het RIVM en de landelijke overheid. Dat betekent dat ons theater weer geopend is, maar wel anders dan u gewend bent.