• Nieuws

Costa CulturA Club

Costa CulturA Club

Gepubliceerd op 24 juni 2022

Alweer voor de derde keer organiseert CulturA & Zo samen met Cultuurcafé Ont-Moeten in de zomervakantie vakantieactiviteiten voor de jeugd onder de naam Costa CulturA Club. Iedereen die op vakantie gaat weet hoe leuk het is voor kinderen en jongeren als er leuke dingen zijn om te doen.

Sprankelende comedy Sideways & wijnproeverij in CulturA & Zo

Sprankelende comedy Sideways & wijnproeverij in CulturA & Zo

Gepubliceerd op 12 juni 2022

Op zaterdag 18 juni om 19.00 uur is er een vertoning van de film Sideways in CulturA & Zo in Nootdorp. Om de avond compleet te maken wordt na de film een heerlijke proeverij van verschillende wijnen in cultuurcafé Ont-Moeten georganiseerd.

Meld je aan en pimp ons bankje!

Meld je aan en pimp ons bankje!

Gepubliceerd op 29 april 2022

Naast de ingang van CulturA & Zo komt een bankje te staan. Een bankje om lekker op te zitten en te kletsen. Maar het is de bedoeling dat het geen saai wit bankje blijft. CulturA & Zo wil er een kunstwerk van maken. Een kunstwerk gemaakt door graffiti-artiest Micha de Bie. Gebaseerd op ideeën van jongeren uit de directe omgeving van CulturA & Zo.

Gezellige avond voor ouders en coaches over betere prestaties en sterkere club!

Gezellige avond voor ouders en coaches over betere prestaties en sterkere club!

Gepubliceerd op 4 april 2022

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op maandag 16 mei in Nootdorp te zien is. Voor de ouders, trainers/coaches en bestuurs- en commissieleden van alle sportclubs in onze gemeente. Meld je nu aan op www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/nootdorp, want dit mag je niet missen!

Lezing "Rouwen zonder afscheid"

Lezing "Rouwen zonder afscheid"

Gepubliceerd op 30 maart 2022

De gebeurtenissen van de afgelopen tijd hebben grote invloed op de zorg rondom ziekte, dood, afscheid nemen en rouwen. Het fysiek niet samen kunnen zijn, elkaar niet kunnen aanraken en troosten, maken afscheid nemen en ook rouwen anders. Dat geldt ook voor een plotseling verlies of een afscheid dat niet gegaan is zoals je gewenst had. Het leidt er toe dat afscheid juist extra ingewikkeld is in plaats van troostend. Dat heeft gevolgen voor je manier van rouwen en je welzijn.

Colofon