Skip to main content
  • Horeca

    Kitchen & Café de Bühne is het cultuurcafé in CulturA & Zo, dat het midden houdt tussen huiskamer, buurthuis en café.

Kitchen & Café de Bühne opent op donderdag 2 november haar deuren.

Ontdek ons gezellige culturele Kitchen & Café de Bühne in het hart van CulturA & Zo, waar de warmte van een woonkamer, de gastvrijheid van een buurtcafé en de magie van een podium samenkomen. Bij De Bühne draait alles om ontmoetingen, inspiratie en genieten van heerlijk eten en drinken.

Bij de Bühne staat Francis voor je klaar als jouw gastheer, vol enthousiasme om je te verwelkomen en te verwennen met een scala aan heerlijke drankjes en smakelijke gerechten, waaronder smakelijke broodjes en pannenkoeken.

De Bühne is de perfecte plek om je theaterbezoek in te luiden met een kopje koffie of een drankje, vooraf. Samen proosten we op veel gezelligheid!

Na de voorstelling hoef je zeker niet direct naar huis, kom nog even napraten in het café met een goed glas wijn, bier of fris. En geniet van het gevarieerde aanbod bittergarnituur.

Indien je meer wilt ontdekken over onze betoverende locatie en ons uitgebreide aanbod, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kom gezellig langs en beleef een geweldige tijd bij Kitchen & Café De Bühne. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Tijdens voorstellingen of feesten open tot later!