Skip to main content
  • Van lachen naar klassieke muziek, CulturA & Zo heeft alles

    Gepubliceerd op 24 februari 2023

De komende weken staat er weer van alles geprogrammeerd! Lokaal acteertalent van het Voetlicht, cabaretduo Blauwe Vinkjes en een klassiek koffieconcert.

Lokaal acteertalent
Eerst is het podium voor Het Voetlicht, zij brengen de komische thriller – 'Hallo, is daar iemand' op de planken. Altijd een feestje om te genieten van zoveel lokaal acteertalent en lachen is gegarandeerd!

Kaartjes voor 'Hallo, is daar iemand'

Cabaretduo Blauwe Vinkjes
In het eerste weekend van april is de zaterdag gereserveerd voor het cabaretduo Blauwe Vinkjes, met de voorstelling ‘DISCLAIMER’. De oplettende, trouwe bezoeker heeft ze al eens twintig minuten zien optreden in CulturA & Zo en dat was direct de reden om ze te boeken met een avondvullende show. Wat een enorm talent!

Blauwe Vinkjes was finalist van Cameretten 2021 en won afgelopen jaar de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Het cabaretduo bestaat uit theatermakers Kevin van den Berg en Manon Blaauw. Blauwe Vinkjes gooide hoge ogen met hun actuele cabaret, liedjes en vlotte tempo van sketches. De jury van Cameretten roemde het duo om hun “(politiek) engagement en dat is spannend, zeker in deze roerige tijd”.

Kaartjes voor Blauwe Vinkjes

Klassiek koffieconcert
Op zondagmiddag 2 april is het tijd voor een zeer aangenaam klassiek koffieconcert, uitgevoerd door celliste Hanneke Rouw en pianiste Eke Simons. Deze middag brengen zij stukken ten gehore van Brahms en Grieg. Van Brahms, Cello sonata No. 2, Op. 99 in F-major en van Grieg, Cello sonata, Op. 36 in A-minor.

Kaartjes voor Hanneke Rouw en Eke Simons