• Steven Brunswijk en Nanice Michiels starten theaterseizoen

    Gepubliceerd op 9 september 2022

Het theaterseizoen van theater CulturA & Zo gaat meer dan spetterend van start! Op zaterdag 10 september worden de bezoekers getrakteerd op twee geweldige artiesten (voor de prijs van één), cabaretier Steven Brunswijk, met in zijn voorprogramma de Nootdorpse zangeres Nanice Michiels.

Nanice is net verkozen tot Talent van het Jaar 2022, dus mensen vallen met de neus in de boter om haar een kwartier te kunnen zien optreden. Het optreden start om 20.00 uur. Daarna zal de Brabantse cabaretier Steven Brunswijk de microfoon overnemen. Bekend van zijn humoristische theatershow en zijn ontwapenende optreden in het tv-programma ‘De Verraders’.

Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van vele Nederlanders te veroveren. Zijn missie is mensen laten lachen, vanaf het podium waar hij zichzelf kan zijn: “Ik ben opgegroeid in de mooiste provincie van Nederland: Brabant! Ik houd van de mensen, de omgeving maar voornamelijk de taal. Als kleine jongen heb ik geleerd om de Brabantse taal eigen te maken. Want het is fèèn als ge meej meese kunt proaten in oe èègu taol.

  • Home
  • Nieuws
  • Steven Brunswijk en Nanice Michiels starten theaterseizoen

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2022 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.