Skip to main content
  • Senioren, beweeg mee met Sociaal Vitaal!

    Gepubliceerd op 3 november 2022

Bewegen voor gezondheid en gezelligheid

In december start het project Sociaal Vitaal in Nootdorp. Sociaal Vitaal is een beweeg- en gezondheidsproject voor 65 plussers die aan hun fitheid, gezondheid, weerbaarheid en sociale contacten willen werken. In het programma worden wekelijkse beweeglessen en daarnaast voorlichtingen aangeboden. Bijvoorbeeld over gezonde voeding, medicijngebruik en ontspannen.

De groepen starten in januari 2023 en zijn in CulturA & Zo. Voordat de beweeglessen van start gaan, kunt u deelnemen aan een fitheidstest op zaterdag 17 december.  

Meer informatie
Mocht u meer informatie willen over het programma Sociaal Vitaal, dan kunt u contact opnemen met Jacob-Jan Koedoot van de Stichting Welzijn en Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp. Hij is bereikbaar op de dinsdagen t/m de vrijdagen via telefoonnummer 015-3 699 699 of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het project wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp en zorgverzekeraar DSW en wordt in samenwerking met de SWOP, beweegcoach senioren, SBJ SamenSterk, de GGD en de landelijke Stichting GALM (gelieerd aan de Hanzehogeschool Groningen en Centrum voor Bewegingswetenschappen, Rijksuniversiteit Groningen) uitgevoerd.