• Meld je aan en pimp ons bankje!

    Gepubliceerd op 29 april 2022

Naast de ingang van CulturA & Zo komt een bankje te staan. Een bankje om lekker op te zitten en te kletsen. Maar het is de bedoeling dat het geen saai wit bankje blijft. CulturA & Zo wil er een kunstwerk van maken. Een kunstwerk gemaakt door graffiti-artiest Micha de Bie. Gebaseerd op ideeën van jongeren uit de directe omgeving van CulturA & Zo.

 

Wil jij meedoen aan een gratis Graffiti workshop en meedenken over het ontwerp voor een bank met deze echte graffiti-artiest Micha de Bie? Meld je dan aan uiterlijk voor 5 mei via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op: vol=vol.

Samen met graffiti-artiest Micha de Bie (@michadebie op Instagram) wordt daarna een ontwerpsessie georganiseerd op woensdag 11 mei van 16.00-17.00 uur in CulturA & Zo. Micha maakt op basis daarvan een ontwerp voor de bank. Op zaterdag 21 mei van 14.00-16.00 uur gaat Micha de bank bespuiten en kunnen jongeren van 12-16 jaar meedoen aan een workshop graffiti. Jouw kunstwerk wordt daarna tentoon gesteld. Deelname aan de ontwerpsessie en de workshop is gratis. 

Dus, ben jij tussen de 12-16 jaar en woon je vlakbij CulturA & Zo, en vind jij het leuk om mee te denken en mee te doen met de graffiti workshop? Geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je eerst meer informatie, gebruik dan hetzelfde emailadres,

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2023 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.