Skip to main content
  • Meld je aan en pimp ons bankje!

    Gepubliceerd op 29 april 2022

Naast de ingang van CulturA & Zo komt een bankje te staan. Een bankje om lekker op te zitten en te kletsen. Maar het is de bedoeling dat het geen saai wit bankje blijft. CulturA & Zo wil er een kunstwerk van maken. Een kunstwerk gemaakt door graffiti-artiest Micha de Bie. Gebaseerd op ideeën van jongeren uit de directe omgeving van CulturA & Zo.

 

Wil jij meedoen aan een gratis Graffiti workshop en meedenken over het ontwerp voor een bank met deze echte graffiti-artiest Micha de Bie? Meld je dan aan uiterlijk voor 5 mei via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op: vol=vol.

Samen met graffiti-artiest Micha de Bie (@michadebie op Instagram) wordt daarna een ontwerpsessie georganiseerd op woensdag 11 mei van 16.00-17.00 uur in CulturA & Zo. Micha maakt op basis daarvan een ontwerp voor de bank. Op zaterdag 21 mei van 14.00-16.00 uur gaat Micha de bank bespuiten en kunnen jongeren van 12-16 jaar meedoen aan een workshop graffiti. Jouw kunstwerk wordt daarna tentoon gesteld. Deelname aan de ontwerpsessie en de workshop is gratis. 

Dus, ben jij tussen de 12-16 jaar en woon je vlakbij CulturA & Zo, en vind jij het leuk om mee te denken en mee te doen met de graffiti workshop? Geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je eerst meer informatie, gebruik dan hetzelfde emailadres,