Skip to main content
 • KinderTheaterWeek

  Gepubliceerd op 20 januari 2023

Kom kennismaken met theater!
Van 19 tot en met 26 februari organiseren wij de KinderTheaterWeek in CulturA & Zo!

Kleuters, peuters, basisschoolleerlingen, leerlingen voortgezet onderwijs en studenten hoeven zich in de voorjaarsvakantie geen moment te vervelen. Dit jaar organiseren wij voor de eerste keer de KinderTheaterWeek. Een week waarin de theaterzaal bomvol zit met de allerleukste voorstellingen voor heel veel verschillende leeftijdsgroepen. Een leuke en laagdrempelige manier om een kennis te maken met theater of bioscoop.

Ruim een week lang is er van alles te beleven in onze theaterzaal, voor jonge kinderen, maar ook voor de oudere jeugd, denk aan de voorstelling van Willie Wartaal.

Eerste theaterervaring bij CulturA & Zo

De theaterzaal is klein en gezellig door het vlakvloerpodium en het kleine aantal van 174 stoelen. Licht en geluid kunnen wij makkelijk harder of juist zachter zetten, zodat de ervaring optimaal en niet te overweldigend is. Voor mensen uit de omgeving is het cultuurhuis makkelijk bereikbaar. Lopend of met de fiets. En als je met de auto komt kan je makkelijk dichtbij parkeren. Allemaal dingen die fijn zijn als je voor het eerst naar het theater gaat. En de prijzen zijn heel schappelijk, ook niet onbelangrijk!

Vijf mooie voorstellingen

 • Pippi Powerrr (8+) - zondag 19 februari om 14.30 uur (duur: 70 min)
  Energiek theater voor jongens én meiden in de stijl van de met de ZAPP Theaterprijs bekroonde voorstelling ‘Joris & De Drakentemmers’.
  Meer informatie en kaartjes Pippi Powerrr
 • Willie Wartaal - Moederdag (14 - 80 jr) - donderdag 23 februari om 20.00 uur (duur: 2 uur)
  Rapper, dj, presentator, acteur en songwriter Willie Wartaal komt nu met zijn eigen theatershow Moederdag. Een programma vol grappige en serieuze verhalen.
  Meer informatie en kaartjes Willie Wartaal
 • Lego Film + Lego Challenge (6+) - zaterdag 25 februari om 14.00 uur (duur 2,5 uur)
  Eerst kijk je naar de Legofilm over Emmet, die ten onrechte wordt aangezien voor die meest bijzondere persoon, die de sleutel is tot het redden van de wereld. Daarna mag je zelf aan de slag met een echte Lego Challenge! 
  Meer informatie en kaartjes Lego Film en Lego Challenge
 • De kleine zeemeermin (3+) - zondag 26 februari om 11.00 uur (duur: 70 min)
  In deze mini-musical voor de allerkleinsten beleef je de avonturen van de kleine zeemeermin onder en boven de zee. 
  Meer informatie en kaartjes De Kleine Zeemeermin
 • Professor S. (6+) - zondag 26 februari om 15.00 uur (duur: 2 uur)
  ‘Professor S.’ is een verbluffend realistische, maar ook muzikale en humoristische voorstelling over het brein. De voorstelling is geïnspireerd door de kinderboekenserie van Erik Scherder, Fred Diks en Mariëlla van de Beek.
  Meer informatie en kaartjes Professor S.

Kortingsactie, 3 halen, 2 betalen

Bij alle voorstellingen worden de kinderen ook nog eens getrakteerd op wat lekkers. En we hebben een speciale vakantie-actie! Eén ouder/begeleider mag gratis mee als er voor minimaal twee kinderen een kaartje gekocht wordt! Dus drie boeken en maar twee betalen! Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .