Skip to main content
  • Het Voorleesuurtje zondag gaat over de lente!

    Gepubliceerd op 20 april 2021

Nynke en Aniek zijn succesvol gestart met het maandelijkse voorleesuurtje op de laatste zondag van de maand. Nu doen ze dat nog online vanuit CulturA & Zo, maar de hoop is dat ze dat gauw live kunnen doen. Het Voorleesuurtje was gelijk een groot succes! Op naar de derde keer, op zondag 25 april, 10.30 uur. Dit keer is het thema ‘Lente’.

 Nynke en Aniek zijn dolblij dat het zo goed gaat. “We hadden het natuurlijk wel gehoopt, maar toch niet verwacht dat dit zo goed zou uitpakken. Echt geweldig om zoiets voor de kinderen te kunnen doen!” De meiden hebben afgelopen keer voorgelezen uit de boeken ‘Zondag Maandag Sterrendag’, ‘Wout en Rik de broers Grombek’ en ‘Buurvrouw Mopperkont en haar hondje Kakkie’. “Ik word zo gelukkig als ik die kinderen zo aandachtig zie luisteren, daar word je toch blij van!” aldus Nynke.

Aniek sluit zich daarbij aan: “Ik blijf het knap vinden dat de kinderen (5 t/m 8 jaar) een uur geboeid blijven luisteren. En het is vooral leuk om te merken dat er een vast groepje kinderen ontstaat dat er iedere maand weer bij is. Super dat zij het dus ook een succes vinden!

Ik word zo gelukkig als ik die kinderen zo aandachtig zie luisteren, daar word je toch blij van!

— Nynke

Voor het aankomende Voorleesuurtje hebben de meiden een aantal vrolijke boeken uitgezocht rondom het thema lente. Zo zullen ze voorlezen uit Ties en Trijntje op de boerderij en komt er een sprookjesachtig verhaal uit het boek De kikkerbilletjes van de Koning aan bod. Dat belooft dus weer een superleuk uurtje te worden!

Het volgende Voorleesuurtje komt er dus weer aan! Dit is op zondag 25 april, om 10.30 uur.