• Grappige boeken tijdens Het Voorleesuurtje op 30 mei

    Gepubliceerd op 21 mei 2021

Nynke en Aniek zijn flink op dreef met het maandelijkse voorleesuurtje op de laatste zondag van de maand. Nu doen ze dat nog online vanuit CulturA & Zo, maar de hoop is dat ze dat gauw live kunnen doen. Het volgende Voorleesuurtje staat alweer voor de deur, dit keer op zondag 30 mei om 10.30 uur. En deze keer valt er heel veel te lachen!

Nynke en Aniek zijn dolblij dat het nog steeds zo goed loopt. “We merken dat het iedere maand weer vlotter gaat. En doordat we nu ook een goed beeld hebben van welke voorleesboeken er zijn én welke het meest in de smaak vallen, kunnen we echt de leukste boeken uitzoeken”, lacht Nynke. Zo werd er bij het afgelopen Voorleesuurtje weer heel enthousiast gereageerd op de vrolijke verhalen uit ‘De avonturen van Tommie en Lotje’, ‘De Kikkerkol’ en ‘Ties en Trijntje’.

Op school vertellen

De meiden krijgen ook positieve reacties van enkele basisscholen. Zij worden dan ook steeds meer betrokken bij het Voorleesuurtje. “Hoe leuk is het om je vriendjes en vriendinnetjes van school online tegen te komen, en de volgende dag in de klas over hetzelfde verhaal te kunnen praten”, aldus Aniek.

Meelachen

De boeken voor het Voorleesuurtje zijn alweer uitgezocht! De meiden gaan deze keer een aantal grappige verhalen voorlezen, zoals ‘Stinkhond is verliefd’ en ‘Kanonnen op de camping.’ Dat belooft dus wederom een gezellig en vrolijk Voorleesuurtje te worden!

Het volgende Voorleesuurtje komt er dus weer aan! Dit is op zondag 30 mei, om 10.30 uur

  • Home
  • Nieuws
  • Grappige boeken tijdens Het Voorleesuurtje op 30 mei