• Gemeentebelangen gaat het theater in

    Gepubliceerd op 9 maart 2022

Zondag 13 maart 2022 staan Bernard Minderhoud en Peter van Haagen van 15.00 uur tot 17.00 uur samen in de theaterzaal van Cultura & Zo aan de Dorpsstraat 7 in Nootdorp.

Met een leuk en leerzaam programma waar de inwoner actief aan kan deelnemen. De bezoeker krijgt een inkijk in hoe de lokale politiek werkt. Met in totaal ruim 10 jaar wethouders-ervaring en meer dan 20 jaar raadservaring op het podium beschikken zij over een ruime politieke bagage. Zij delen met u verschillende anekdotes en zinvolle ervaringen. Ook komen de onzinnige zaken waar zij tegen aanlopen ruimschoots aan bod.

Met de nodige zelfspot en reflectie zullen Bernard en Peter u meenemen in een middag vol interactieve gezelligheid met een serieuze inslag. U mag de beide heren alles vragen en u krijgt een eerlijk antwoord. Zo is Gemeentebelangen: open eerlijk en transparant.

Echt lokaal Echt betrokken.

Aanmelden kan gratis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (er zijn maximaal 174 plekken)

  • Home
  • Nieuws
  • Gemeentebelangen gaat het theater in

Colofon