Skip to main content
  • Film over leven Karin Bloemen op 25 november

    Gepubliceerd op 15 november 2022

De film ‘Buiten is het feest’ is de verfilming van het leven van de Nederlandse actrice en zangeres Karin Bloemen. Karin is op jonge leeftijd het slachtoffer geworden van (seksuele) mishandeling. De film geeft het publiek een unieke inkijk in de wereld van slachtoffers van kindermishandeling.

Een kaartje is inclusief de (oranje) daghap en kost 20 euro. Maar ook na de film is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en na te praten of om samen een drankje te drinken.

Internationale dag tegen geweld tegen vrouwen

Ieder jaar start op 25 november (de internationale dag tegen geweld tegen vrouwen) wereldwijd de Orange the World campagne, die eindigt op 10 december (de internationale dag van de rechten van de mensen). De campagne beslaat 16 dagen waarin aandacht gevraagd wordt voor geweld tegen vrouwen en meisjes.

Om hier lokaal aandacht voor te vragen organiseert CulturA & Zo, in samenwerking met de gemeente Pijnacker-Nootdorp, op vrijdagavond 25 november een filmavond in het kader van Orange the World. De film Buiten is het Feest wordt gedraaid. Kaarten, inclusief de maaltijd, zijn verkrijgbaar via www.culturaenzo.nl/agenda. De avond, met als start de maaltijd, begint om 18.30 uur. Daarna start de film.

Bekijk de trailer hier: