Skip to main content
  • Blijf jezelf ontwikkelen: Gratis computercursus ook in CulturA & Zo in Nootdorp

    Gepubliceerd op 24 februari 2023

Voor inwoners die (beter) om willen leren gaan met computer en internet, organiseert de Bibliotheek Oostland de cursus Klik & Tik in meerdere vestigingen. Vanaf februari 2023 zijn de eerste deelnemers uit Nootdorp begonnen en er is nog genoeg plek voor iedereen die digitaal vaardig(er) wilt worden.

Elke week staan de laptops netjes klaar voor de computercursus in de Bibliotheek Oostland. De cursisten druppelen binnen en ze hebben er veel zin in. Zij gaan niet alleen leren hoe ze met een computer kunnen werken, maar ze leren ook andere mensen kennen. In een gezellige sfeer samen met de dorpsgenoten en een kopje thee erbij worden ze minder bang om fout te maken.

In kleine groepen, onder de begeleiding van getrainde vrijwilligers leren de cursisten internetbankieren, inloggen met DigiD, een treinreis plannen en nog veel meer. Tijdens deze doorlopende cursus volgt iedere cursist een eigen leerlijn waardoor er volledig op het eigen tempo gewerkt kan worden.

Waar en wanneer wordt de cursus gegeven?

Vestiging Nootdorp, Cultura & Zo:

  • Donderdag van 10:00 tot 12:00 uur

Vestiging Pijnacker, Buurt & Zo:

  • Dinsdag van 19.30 tot 20.00 uur
  • Vrijdag van 13:30 tot 15:30 uur

Vestiging Berkel en Rodenrijs:

  • Dinsdag van 10:00 tot 12:00 uur


Vestiging Bergschenhoek, Ontmoet:

  • Vrijdag 13.30 tot 15.30 uur

Aanmelden en meer informatie

De cursus is open voor alle leeftijden en deelname is voor iedereen gratis. Aanmelden is wel verplicht. Voor meer informatie en aanmelden neem je contact op met de coördinator Aleksandra Pavlović via 06 3 920 55 79 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..