• Agenda

    Hier vindt u alle activiteiten, theater- en filmvoorstellingen waar u een kaartje voor kunt kopen. Voel uzelf welkom in ons prachtige theater en de andere zalen in ons complex. Zelf eens gebruik maken van ons podium? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onderstaande agenda is actueel.

Monique Smit - KidspopZa 10-02-2024 14:00

Genre: Jeugd

Duur: 00:45

Grote zaal

CulturA & Zo


Muziekfestijn (2-8 jaar)

‘KidsPop’ is een vrolijk kinderconcert met de leukste liedjes van Monique Smit. In 2014 begon zij, samen met broer Jan, het muziekproject ‘2 Kleine Kleutertjes’ en twee jaar geleden bracht ze ‘KleuterPop’ uit, een boek mét cd. In KidsPop komt dat samen. Geniet van de bekende KleuterPop liedjes en van nieuwe muziek. De swingende voorstelling is leuk voor jong en oud, maar speciaal gericht op de kleintjes. Met twee danseressen, een dj en een hoop interactie is het echt een feestje. Na afloop kun je zelfs met Monique op de foto! Deze voorstelling is onderdeel van de KinderTheaterWeken. Een kaartje kost 15,00 euro en is inclusief iets lekkers

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2023 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.