• Agenda

    Hier vindt u alle activiteiten, theater- en filmvoorstellingen waar u een kaartje voor kunt kopen. Voel uzelf welkom in ons prachtige theater en de andere zalen in ons complex. Zelf eens gebruik maken van ons podium? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onderstaande agenda is actueel.

Arie Koomen - 'Boe!'Za 21-01-2023 20:00

Genre: Cabaret

Duur: 01:30

Grote zaal

CulturA & Zo


Cabaretvoorstelling 18,50 euro

Ten tijde van het ter perse gaan van dit boekje was er niet zoveel over de voorstelling bekend. Behalve dan dat de hoofdpersoon uit BOE! Arie Koomen is. BOE! Arie schrok er zelf van. In BOE! worden economische problemen opgelost. De toekomst wordt uitgelegd. Er worden oplossingen aangedragen.Door Arie? Ja! Juist door hem. Is het allemaal zo simpel? JA! Zo simpel is het. BOE! zal sowieso de cursus ‘Accordeon voor Dummies’ bevatten. Mocht je nu denken: ”lekker vaag allemaal…” Arie heeft juist moeite met mensen die vaag zijn, je weet wel over wie hij het heeft.

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2022 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.