• Agenda

    Hier vindt u alle activiteiten, theater- en filmvoorstellingen waar u een kaartje voor kunt kopen. Voel uzelf welkom in ons prachtige theater en de andere zalen in ons complex. Zelf eens gebruik maken van ons podium? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onderstaande agenda is actueel.

Film Sing 2 - daarna Mini-disco (6+)Za 29-04-2023 14:00

Genre: Film

Duur: 02:30

Grote zaal

CulturA & Zo


Film & Zo Kids 9,50 euro

Film & Zo Kids is een film met iets extra’s. Na de film is er een hele leuke mini-disco. Wij zorgen voor de muziek. Iedereen mag na afloop meedansen en zingen! De film Sing 2 gaat over de koalabeer Buster Moon. Hij en zijn talentvolle groep dierenartiesten bereiden het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ‘s werelds grootste rockster genaamd Clay Calloway ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel. Direct na de film start de mini-disco. Dans en zing jij mee net als in de film? Het kaartje is inclusief de film, de mini-disco en een drankje.

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2022 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.