Skip to main content
  • CulturA & Zo, daar zit muziek in!

    Gepubliceerd op 12 september 2023

Het theaterseizoen is ook in CulturA & Zo weer van start gegaan en aankomend weekend is het tijd voor de muziekliefhebbers. Op zaterdag staat de bekende huisdichter en muzikant Nico Dijkshoorn in de theaterzaal waar hij veel verhalen vertelt en bijbehorende liedjes van zijn muziekhelden vertelt. Kaartjes via  onze agenda of de ticketzuil in CulturA & Zo.

Op vrijdag is er live muziek in het Cultuurcafé. De band Secret Journey start om 20.30 uur met spelen. Een kaartje kopen is niet nodig! Dit optreden wordt gratis aangeboden. 

Coverband jaren 80

Secret Journey bestaat uit 4 ervaren muzikanten die hun sporen in de Hollandse popmuziek ruimschoots verdiend hebben: Lex Jongbloed, Hans de Raadt, David Guurink en Rob Boshuijzen. De band staat garant voor een ‘trip down memory lane’ met een onvergetelijke avond boordevol jaren-80 covers!

Nico Dijkshoorn op zaterdag

Laatbloeier Nico Dijkshoorn is een veelzijdige artiest: hij was de wekelijkse huisdichter bij de Wereld draait door, is columnist voor onder meer de Volkskrant en VI, maar ook dichter, schrijver en muzikant. Hij toerde met Herman Brusselmans en stond met Tim Knol en Wilfried de Jong op De Parade in Den Haag en Rotterdam. Regelmatig trekt hij solo het land in, gewapend met zijn karakteristieke vertelkunst en zijn gitaar. Verhalen over de zin en de onzin van het leven, afgewisseld met liedjes van zijn muzikale helden.