• Ont-Moeten

    Ont-Moeten is het cultuurcafé in CulturA & Zo, dat het midden houdt tussen de huiskamer, een buurthuis en een café.

Ont-Moeten is het cultuurcafé in CulturA & Zo, dat het midden houdt tussen een woonkamer, een buurthuis en een café. Een ideale plek om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Ont-Moeten is geopend van ma t/m zaterdag van 9.00 - 17.00 uur, maar ook tot later of op zondag als een voorstelling dat mogelijk maakt. Tijdens deze openingstijden kunt u terecht bij het team van Jules en Jessica. Zij beheren de locatie en zorgen dat u iets lekkers kunt eten en drinken. U bent van harte welkom voor een kop koffie met wat lekkers, een tosti of een uitgebreidere lunch of daghap. Reserveren niet verplicht, maar wel heel fijn.

Voor meer informatie over de locatie en de horecafaciliteiten kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2023 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.