• Veelzijdige cabaretier Oscar Arnold in CulturA & Zo met ‘Onder Anderen’

    Gepubliceerd op 10 september 2021

Zaterdagavond 18 september om 20.00 uur is het podium in Theater CulturA & Zo gereserveerd voor cabaretier Oscar Arnold. Bekend geworden door zijn optreden in Holland’s Got Talent en een must-see voor de theaterbezoeker die houdt van puur cabaret.

 Bij het horen van de naam Oscar Arnold denk je in eerste instantie aan een tweeling, maar op het podium blijkt het toch een eenling. Oscar Arnold is zo’n typisch rare gast uit je middelbareschooltijd. Althans zo lijkt het, want wie is de ware Oscar? Wees voorbereid, verwacht geen snelle jongen, verwacht geen politieke statements, verwacht geen hippe comedian die high-fivet met het publiek. Verwacht… Oscar!

Solovoorstelling ‘Onder anderen’
Sinds Holland’s Got Talent wordt deze voormalig kantoormedewerker steeds vaker op straat herkend. Maar wie is deze rare gast nou eigenlijk? Oscar Arnold komt uit Utrecht, droomt over Utrecht en woont in Utrecht. Maar daar gaat zijn show helemaal niet over. Oscar Arnold is een veelzijdige comedian en in zijn solovoorstelling ‘Onder anderen’ laat hij zich aan een groot publiek zien.

Geschoold en veelzijdig
Oscar Arnold volgde een opleiding aan de Konings Theater Academie, stond in de halve finale van het Leids Cabaret Festival 2016, is lid van de Knock Out Comedy Crew en was op televisie te zien bij o.a. Holland’s Got Talent, HumorTV en 101 Comedy.

Tickets

  • Home
  • Nieuws
  • Veelzijdige cabaretier Oscar Arnold in CulturA & Zo met ‘Onder Anderen’