• Sprankelende comedy Sideways & wijnproeverij in CulturA & Zo

    Gepubliceerd op 12 juni 2022

Op zaterdag 18 juni om 19.00 uur is er een vertoning van de film Sideways in CulturA & Zo in Nootdorp. Om de avond compleet te maken wordt na de film een heerlijke proeverij van verschillende wijnen in cultuurcafé Ont-Moeten georganiseerd.

De film vertelt het verhaal van Miles, een pas gescheiden, mislukte schrijver. Hij gaat met een vriend, eens een beroemd acteur, mee op een wijntour door Californië. De twee zitten namelijk ook in een behoorlijke midlifecrisis. Waar Miles zoveel mogelijk wil genieten van de Californische wijncultuur, gaat Jack het liefst achter de vrouwen aan. Als Jack onderweg twee vrouwen oppikt, neemt hun wijntour ineens een hele andere wending. 

“Deze warme en geestige komedie Sideways zorgde eigenhandig voor een grote stijging in de consumptie van Pinot Noir wijnen”

Kom lekker een avondje genieten bij CulturA & Zo. Een ticket voor de film en de wijnproeverij tezamen  kost 20,00 euro. Boek makkelijk en snel je ticket via www.cultura&zo.nl/agenda.

  • Home
  • Nieuws
  • Sprankelende comedy Sideways & wijnproeverij in CulturA & Zo

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2022 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.