Skip to main content
  • Hoe werkt het nu allemaal bij CulturA & Zo?

    Gepubliceerd op 25 september 2021

De verkoop van het nieuwe theaterseizoen is gestart. Programmaboekjes zijn bezorgd of af te halen op verschillende locaties. Ook kunt u het boekje hier downloaden. Vanwege nieuwe versoepelingen mogen we onze volledige zaal weer vullen. Dit betekent wel dat u moet kunnen aantonen dat u gevaccineerd bent, negatief getest of genezen. Lees hier meer over de coronacheck. Ook kunt u langskomen in de bibliotheek tijdens een van de spreekuren als u vragen heeft over de coronacheck.

Als u een kaartje koopt kunt u een groen stoeltje aanklikken, dat wordt dan rood. De rij of stoel die u nu kiest is niet de werkelijke situatie, want u wordt door ons persoonlijk naar een plaats begeleid, rekening houdend met de afstand.

Na afloop vinden het heel gezellig als u nog een drankje bij ons drinkt en napraat over de voorstelling. U kunt dan plaats nemen op een stoel in ons Cultuurcafé Ont-Moeten. Onze artiesten zijn daar ook vaak na afloop nog te vinden.

Wij hopen dat u zich fijn en veilig voelt om ons theater weer te bezoeken. Heeft u vragen, bel 015-310 52 51 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.