• Hoe werkt het nu allemaal bij CulturA & Zo?

    Gepubliceerd op 10 september 2021

Het nieuwe theaterseizoen is van start gegaan! Ons programmaboekje 2021-2022 is zoveel mogelijk huis-aan-huis bezorgd en is niet alleen hier, maar op veel adressen af te halen. Voor nu mogen we 58 stoelen vrijgeven. We hopen dat dit er gauw meer morgen worden. We houden u via deze site op de hoogte van extra kaarten die in de verkoop gaan komen, dus kijk hier regelmatig!

Als u een kaartje koopt kunt u een groen stoeltje aanklikken, dat wordt dan rood. De rij of stoel die u nu kiest is niet de werkelijke situatie, want u wordt door ons persoonlijk naar een plaats begeleid, rekening houdend met de afstand.

Vanwege het kunnen garanderen van afstand houden, hanteren wij geen coronapaspoort of vragen u niet om een negatief testresultaat te overleggen. Wel vragen wij u bij klachten of quarantainemaatregelen niet te komen.

Na afloop vinden het heel gezellig als u nog een drankje bij ons drinkt en napraat over de voorstelling. U kunt dan plaats nemen op een stoel in ons Cultuurcafé Ont-Moeten. Onze artiesten zijn daar ook vaak na afloop nog te vinden.

Wij hopen dat u zich fijn en veilig voelt om ons theater weer te bezoeken. Heeft u vragen, bel 015-310 52 51 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Home
  • Nieuws
  • Hoe werkt het nu allemaal bij CulturA & Zo?