• Fotokijkmiddag Noïtdorpsche Historiën op 18 januari - Helpt u mee?

    Gepubliceerd op 12 januari 2023

Het bestuur van de Vereniging Noïtdorpsche Historiën roept uw hulp in. In het archief van de vereniging zijn veel foto’s waarvan helaas onbekend is wie op de foto staat of waar en wanneer de foto is genomen. Het is ook vaak onbekend waarom de foto is gemaakt. Op woensdag 18 januari 2023 komt de vereniging met een flinke hoeveelheid foto’s naar CulturA & Zo in Nootdorp. Van 14 uur tot 16 uur proberen zij met uw hulp om veel vragen opgelost te krijgen.

Deze middag brengen zij foto’s van met name het feestjaar “Nootdorp 700 jaar” mee, maar ook flink wat andere foto’s. Onder het genot van een drankje willen zij graag samen met u via de foto's herinneringen ophalen en kennis delen.

Heeft u een sterk geheugen? Was u vaak bij evenementen aanwezig? Kent u veel mensen? Kom de Vereniging Noïtdorpsche Historiën dan helpen!

We zien u graag op woensdag 18 januari 2023 om 14 uur in CulturA & Zo!

In februari en maart zal de Vereniging Noïtdorpsche Historiën, als dit een succes is, nog 2 keer een dergelijke bijeenkomst doen. 

Noïtdorpsche Historiën Onbekende groep Nootdorpers

foto: Een onbekende groep Nootdorpers

  • Home
  • Nieuws
  • Fotokijkmiddag Noïtdorpsche Historiën op 18 januari - Helpt u mee?

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2023 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.