• Feestelijke lancering theaterprogramma 2023-2024

    Gepubliceerd op 26 mei 2023

Woensdag 31 mei aanstaande is weer braderie in de Dorpstraat in Nootdorp. Theater CulturA & Zo lanceert tijdens deze braderie het programmaboekje voor het aankomende theaterseizoen 2023-2024. Cultuurwethouder Hanneke van de Gevel krijgt om 11.00 uur het eerste exemplaar officieel uitgereikt door theaterdirecteur Petra Togni.

Start kaartverkoop 1 juni om 12.00 uur
De bezoekers aan de braderie kunnen het programmaboekje gelijk meenemen naar huis. De volgende dag, donderdag 1 juni, gaat om 12.00 uur precies de kaartverkoop van start. De theaterkaarten zijn verkrijgbaar via www.culturaenzo.nl/agenda. Of via de ticketzuil in CulturA & Zo zelf.

Nieuw seizoen propvol bekende artiesten
Het theaterprogramma kenmerkt zich weer door een grote diversiteit aan artiesten en voorstellingen. Zo komen onder andere Evi Hanssen, Karin Bloemen, Javier Guzman, Guido Weijers, Francis van Broekhuizen, Fabian Franciscus, Nico Dijkshoorn, Maarten van Rossem, Pieter Jouke, Bas Muijs, Sjaak Bral, Fay Lovsky, Nabil, Andries Tunru, Tangarine, Spinvis, Marjolijn van Kooten, Filemon Wesselink en Ernst Jansz naar Nootdorp.

Kinderhelden naar Nootdorp
De kinderen kunnen zich gaan verheugen op Monique Smit, Steven Kazan, De Kleine IJsbeer, Boer Boris, de Prinses op de erwt en vele anderen. Kortom, theater CulturA & Zo heeft weer een subliem theaterprogramma in elkaar gezet. Wees er snel bij, de zaal is zo uitverkocht.

Feestje met live muziek
Om deze dag feestelijke dag af te sluiten start om 16.30 uur de liveband Pale Blue Stone in het cultuurcafé met een optreden. Zo heeft iedereen de tijd om onder het genot van een drankje en heerlijke muziek het programmaboekje alvast door te bladeren.

Verspreiding boekje
Het boekje wordt samen met de Telstar/Eendracht huis-aan-huis verspreid via brievenbussen waar de groene ja-sticker op zit. En natuurlijk is een exemplaar ook op te halen bij CulturA & Zo zelf.

  • Home
  • Nieuws
  • Feestelijke lancering theaterprogramma 2023-2024

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2023 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.