• Duurzaamheidsdag in CulturA & Zo

    Gepubliceerd op 4 november 2022

Op vrijdagavond 18 november 20.00 uur komt Florian Dirkse in de theaterzaal van CulturA & Zo zijn verhaal over een meer duurzame samenleving vertellen in een voorstelling onder de noemer – Duurzaamheidscollege – “Dromen waarmaken is het mooiste wat er is”. In de middag is CulturA & Zo het ontmoetingspunt voor allerlei duurzame initiatieven.

Loop van 14.00 – 17.00 binnen eens binnen als je wilt weten hoe Schoon Pijnacker-Nootdorp, de duurzaamheidscoaches, Kringloopwinkel De Wisselbeker en het Repair Café kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Florian Dirkse – wereldverbeteraar

Als co-founder van o.a. The Ocean Cleanup en The Green Miles heeft Florian om 20.00 uur een inspirerend verhaal over het volgen van je droom en hoe deze waar te maken binnen je werkomgeving en je persoonlijke leven. Veel mensen houden het bij dromen, Florian voert ze uit. De lezingen van Florian Dirkse gaan gepaard met veel beeldmateriaal en enkele professionele filmpjes. Florian houdt van interactie met het publiek. “Een prachtige mix van avontuur, bezinning, doorzettingsvermogen en humor.”

Kaarten voor de voorstelling via www.culturaenzo.nl/agenda

Duurzame middag en avond

In de middag, tussen 14.00 – 17.00 uur kun je kennismaken met veel duurzame initiatieven in Pijnacker-Nootdorp. Want een betere wereld begint bij jezelf. En vaak weet je niet eens wat er allemaal te leren of te doen valt. In het cultuurcafé Ont-Moeten is van alles te zien en te doen:

  • De tweedehandswinkel de Wisselbeker verkoopt hun mooiste plastic items, die speciaal voor deze dag geselecteerd zijn;
  • Bij het repaircafé kunt u terecht om uw kapotte spullen te laten repareren;
  • De duurzaamheidscoaches van de gemeente Pijnacker-Nootdorp geven u informatie over het verduurzamen van uw huis;
  • De bibliotheek verkoopt voor een klein prijsjes haar afgeschreven boeken;
  • Schoon Pijnacker-Nootdorp heeft afvalknijpers te leen zodat je direct aan de slag kunt.  

En ben je er dan toch, dan kun je gelijk een kaartje kopen voor de zeer interessante, maar ook heel leuke lezing van Florian Dirkse in de avond. Geschikt voor alle leeftijden, neem vooral ook jongeren mee, want de aarde geef je door aan de volgende generatie.

 

Florian DirkseFlorian Dirkse

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2022 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.