Skip to main content
  • Ben je zes jaar of ouder, dan is muziek maken in het theater is het allerleukste!

    Gepubliceerd op 29 oktober 2021

Woensdag 3 november is de theaterzaal in CulturA & Zo in de Dorpsstraat in Nootdorp vanaf 14.00 uur gereserveerd voor alle kinderen van zes jaar en ouder die van muziek maken houden. Want dan staat het drumspektakel BOOMWHAKALAA!! op de planken! En meedoen mag!

 

BOOMWHAKALAA!! is vrolijk spektakel voor jong en oud, met trommels en ritmes van over de hele wereld. Iedereen mag meedoen met de ‘boomwhackers’. Dat zijn trommels, drums, maar ook kleurrijke plastic buizen waarmee je muziek kan maken. De voorstelling zit vol sketches en Caribische liedjes waarbij het onmogelijk is om stil te zitten.

Samen met muzikanten muziek maken
De groep van de Curaçaose percussionist Roël Calister gebruikt bekende en minder bekende instrumenten zoals de kachu, de tambu en het speciaal voor deze voorstelling gemaakte BoomInstrument, ook wel Boomophone genoemd! Het concert is een ware percussie-explosie met ongekende klankkleuren en meezingliedjes voor iedereen. Voor je het weet heb je zelf een boomwhacker in de hand en doe je mee met de muzikanten van BOOMWHAKALAA!!

Dus, neem je vader, moeder, opa’s, oma’s of de buren mee en kom muziek maken! Kaartjes via de agenda en in de prijs zit ook nog wat lekkers inbegrepen.