• Gezellige avond voor ouders en coaches over betere prestaties en sterkere club!

    Gepubliceerd op 4 april 2022

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op maandag 16 mei in Nootdorp te zien is. Voor de ouders, trainers/coaches en bestuurs- en commissieleden van alle sportclubs in onze gemeente. Meld je nu aan op www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/nootdorp, want dit mag je niet missen!

In de voorstelling zien we Maarten, die het als vader én coach positiever probeert te doen. Want dat zou goed werken, heeft hij gehoord. Op weg naar betere prestaties, minder incidenten, minder kinderen die afhaken in de sport en meer plezier voor iedereen bij de club. Maar in de praktijk blijkt dat nog niet zo makkelijk te zijn…

Deze voorstelling is van stichting Positief Coachen, bekend van o.a. ‘Wel winnen, hè!’, en wordt omarmd door NOC*NSF.

De uitvoering op maandag 16 mei aanstaande wordt gehouden in theater CulturA & Zo. De inloop is vanaf 19.45 uur, de voorstelling zelf is van 20.00 tot 21.15 uur (zonder pauze).

De toegang is normaal €15, maar dankzij subsidie dit keer gratis. Wel moet je je van tevoren aanmelden. Dat kun je snel en gemakkelijk doen via www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/nootdorp. Daar is ook meer informatie te vinden, zoals de trailer.

Tot maandag 16 mei! En uh…. vraag aan anderen bij de club of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.

  • Home
  • Nieuws
  • Gezellige avond voor ouders en coaches over betere prestaties en sterkere club!

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2022 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.