Skip to main content
  • Corona update

    Gepubliceerd op 2 februari 2021

Het is een roerige tijd, ook voor CulturA & Zo. In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus willen wij onze klanten en bezoekers laten weten dat CulturA & Zo de richtlijnen volgt van het RIVM en de landelijke overheid. Dat betekent dat ons theater weer geopend is, maar wel anders dan u gewend bent.

Rekening houdend met anderhalve meter, hebben wij twintig tweezitsbankjes geplaatst. Waardoor wij in totaal veertig mensen welkom zouden kunnen heten. Helaas is dat momenteel volgens de laatste richtlijnen niet toegestaan en mogen maximaal 30 personen in de theaterzaal aanwezig zijn. Reserveer vooraf een kaartje. U zult zich een VIP voelen in onze zaal!

Gezien de omvang van het programma van CulturA & Zo kan het nog even duren voordat we alle informatie hebben over de opgeschorte programma’s. Dit heeft maken met nieuwe data en nieuwe tijden, en de verdeling van de bezoekers over de voorstellingen. Wanneer de wijzigingen duidelijk zijn, wordt per programma een e-mail met informatie naar alle ticketkopers verstuurd. U kunt ook altijd een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..