Skip to main content
  • Bruisende weekendvoorstellingen in CulturA & Zo

    Gepubliceerd op 11 oktober 2021

Dit weekend staat er een prachtig programma voor de deur in CulturA & Zo. Van jong tot oud en van mooie verhalen tot komische momenten, voor ieder wat wils! Er is muziek, spektakel, humor en natuurlijk de mogelijkheid om een drankje te doen na afloop van de voorstelling.

FC De Rebellen: John de Wolf, Sjaak Polak, Koert Westerman en Dennis van Hoorn
Luid het weekend goed in op vrijdag 15 oktober om 20.00 uur met de voorstelling FC De Rebellen. Hierin geven John de Wolf, Sjaak Polak en Koert Westerman een onthullende blik in de wereld van het profvoetbal. Ze nemen geen blad voor de mond en niets zeggen druist in tegen hun rechtvaardigheidsgevoel. In hun carrière werd ze dat niet altijd in dank afgenomen, maar nu levert het een heerlijke voorstelling vol met hilarische anekdotes op. Na afloop van de show is er een muzikale bijdrage van Sjaak met zijn goede vriend en meester van de drums: Dennis van Hoorn.

TICKETS

Meneer B. is een Held (op sokken)
Op Zaterdag 16 oktober om 10.30 uur vindt er een kindervoorstelling plaats die helemaal in het teken staat van de Kinderboekenweek. Het thema is ‘Worden wat je wil’ en laat Meneer B. in zijn voorstelling grootse dromen hebben. Hij wil namelijk een superheld worden, met een stoer pak en die kan vliegen. Meneer B. kan dat allemaal niet. Maar als hij op een dag zijn sokken uit de wasmachine haalt, merkt hij dat hij plots harige voeten heeft en met bananen kan praten. Hij is veranderd in Monkeyman! Meneer B. is een Held (op sokken) is een komische kruising tussen Superman en James Bond en een parodie op heldenfilms.

TICKETS

Het eiland van mijn vader: Izaline Calister en Thijs Borsten
Zondag 17 oktober om 20.00 uur kan je het weekend muzikaal afsluiten met de voorstelling ‘Het eiland van mijn vader’. Zangeres Izaline Calister vertelt en zingt hierin over haar Curaçaose afkomst, haar vader en over zichzelf. Samen met componist, pianist en theatermaker Thijs Borsten bracht zij een bezoek aan Curaçao en haar vader leidde hen rond op het eiland. Het publiek reist in deze voorstelling met ze mee aan de hand van filmbeelden liedjes en verhalen. ‘Het eiland van mijn vader’ is een intieme, swingende en vrolijke voorstelling die ook de diepte in gaat.

TICKETS