• 20 september inloopspreekuur Informatiepunt Digitale Overheid

    Gepubliceerd op 15 september 2022

Heb je vragen over de digitale overheid? Op dinsdag 20 september van 14:00 – 16:00 uur organiseert Bibliotheek Oostland een inloopspreekuur Informatiepunt Digitale Overheid in CulturA & Zo.

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Bijvoorbeeld zorgtoeslag aanvragen. Een rijbewijs verlengen. Of een afspraak maken bij de gemeente Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Ken je iemand die hulp nodig heeft? Wijs diegene op het spreekuur bij CulturA & Zo in Nootdorp.

Wat kan je verwachten
Tijdens het inloopspreekuur denken wij met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Of we verwijzen je door naar de juiste organisatie die je inhoudelijk verder helpt, zoals de formulierenbrigade. Ook is er de mogelijkheid om in te schrijven voor een gratis computercursus voor beginners of een cursus waarbij je leert omgaan met DigiD.

digitale overheid

  • Home
  • Nieuws
  • 20 september inloopspreekuur Informatiepunt Digitale Overheid

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2022 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.