• Agenda

    Hier vindt u alle activiteiten, theater- en filmvoorstellingen waar u een kaartje voor kunt kopen. Voel uzelf welkom in ons prachtige theater en de andere zalen in ons complex. Zelf eens gebruik maken van ons podium? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onderstaande agenda is actueel.

Pinokkio VerteltheaterZa 23-09-2023 10:30

Genre: Jeugd

Duur: 00:45

Theaterzaal

CulturA & Zo


Jeugdtheater (4-7 jaar)

Deze gratis kindervoorstelling wordt aangeboden door Stichting De Verbeelding. “Hé, ho, Pinokkio, met je houten been. Hé, ho, Pinokkio, waar ga je nu weer heen?” “Ik?”, zei Pinokkio:” Ik ga naar school.” Op dat moment begon de neus van Pinokkio te groeien, wel 20 cm lang! Tja, dat gebeurde altijd als Pinokkio iets vertelde dat niet helemaal waar was. Maar Pinokkio was dan ook geen gewone jongen; nee, hij was van…. hout! “Je bent wie je bent”, zegt Geppetto; “Als je maar onthoudt, dat ik van je houd, ook al ben je van …hout!” En natuurlijk maakt Eric Borrias er weer een echte meespeelvoorstelling van. Onderdeel van het programma van De Verbeelding.

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2023 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.