• Agenda

    Hier vindt u alle activiteiten, theater- en filmvoorstellingen waar u een kaartje voor kunt kopen. Voel uzelf welkom in ons prachtige theater en de andere zalen in ons complex. Zelf eens gebruik maken van ons podium? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onderstaande agenda is actueel.

Andries Tunru en Stefan HendrikxZa 02-12-2023 20:00

Genre: Cabaret

Duur: 01:30

Grote zaal

CulturA & Zo


Beperkt houdbaar

Twee acteurs, één muzikant en geen script. Improvisatietheater zó virtuoos dat je het moet zien om het te geloven. Geen zorgen: je hoeft zelf het podium niet op, laat dat maar aan cabaretiers Andries Tunru (ook bekend van ‘De Slimste Mens’) en Stefan Hendrikx over. Elke avond beginnen zij met niks. Een blanco canvas waarop zij, geïnspireerd door input uit het publiek, een compleet universum ontvouwen. Met de spannendste verhalen, de scherpste grappen en muziek van multi-instrumentalist Joep Hullegie. Niets ligt vast en alles kan. Misschien wel de meest verrassende voorstelling van het jaar. Kaartjes, incl. drankje, kosten 22 euro.

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2023 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.