• Agenda

    Hier vindt u alle activiteiten, theater- en filmvoorstellingen waar u een kaartje voor kunt kopen. Voel uzelf welkom in ons prachtige theater en de andere zalen in ons complex. Zelf eens gebruik maken van ons podium? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onderstaande agenda is actueel.

De Kleine IJsbeerZo 18-02-2024 15:00

Genre: Jeugd

Duur: 00:45

Grote zaal

CulturA & Zo


Jeugdtheater (2+)

Lars, de kleine ijsbeer, woont met zijn vader in een wereld van sneeuw en ijs. Hier voelt hij zich veilig en thuis. Die avond staat er een scherpe wind en de golven zijn woest. Zijn ijsschots breekt af en de zee neemt hem mee; opeens is alles anders. Van vreemde groene planten tot bijzondere dieren en geluiden. Maar… hoe komt hij weer thuis? En… wat is thuis eigenlijk? ‘De kleine ijsbeer’ is een ontroerend verhaal over vriendschap, je thuis voelen en de kracht en schoonheid van de natuur. Deze voorstelling is onderdeel van de KinderTheaterWeken. Een kaartje kost 13,50 euro en is inclusief iets lekkers.

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2023 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.