• Agenda

    Hier vindt u alle activiteiten, theater- en filmvoorstellingen waar u een kaartje voor kunt kopen. Voel uzelf welkom in ons prachtige theater en de andere zalen in ons complex. Zelf eens gebruik maken van ons podium? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onderstaande agenda is actueel.

Micha MolthoffVr 10-11-2023 20:00

Genre: Muziek

Duur: 01:30

Grote zaal

CulturA & Zo


Fifty Shades to Fiddle

Kaarslicht, tafel voor twee en romantische vioolklanken. Een serenade of een slaapkamerscène in een film waar het vioolconcert van Tsjaikovski hartstochtelijk meebeweegt. De viool kent vele kanten en gezichten, maar is het instrument dat we het meest associëren met passie, romantiek en de liefde. In Fifty Shades to Fiddle klinkt het verlangen en de weemoed van Brel en Aznavour, afgewisseld met het vuur van de zigeunerviool. Micha Molthof vertolkt op briljante wijze de tijdloze klassieke vioolthema’s en vertelt het verleidelijke verhaal van de violist en zijn muze: de viool. Kaartjes, incl. drankje, kosten 24,50 euro.

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2023 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.