• Agenda

    Hier vindt u alle activiteiten, theater- en filmvoorstellingen waar u een kaartje voor kunt kopen. Voel uzelf welkom in ons prachtige theater en de andere zalen in ons complex. Zelf eens gebruik maken van ons podium? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onderstaande agenda is actueel.

Cantores AmatoresVr 16-06-2023 20:00

Genre: Muziek

Duur: 02:00

Grote zaal

CulturA & Zo


Vrolijk Vrijdagavond Concert

Op een mooie zomeravond Vrolijk vrijdagavondzomerconcert van Cantores Amatores Het gemengde koor Cantores Amatores, met diverse solisten uit eigen kring, verzorgt vrijdag 16 juni vanaf 20.00 uur een vrolijk zomerconcert. Allerlei muziek komt voorbij die avond van bekende Nederlandse artiesten maar ook van allerlei eigentijdse buitenlandse coryfeeën: Simon & Garfunkel, The Beach Boys, Sting, John Denver, Bette Midler, Ola Gjeilo en dan is de opsomming zeker nog niet volledig. Een enkel uitstapje wordt gemaakt naar lichte operamuziek en ook zijn er een paar religieus getinte nummers te horen. Het koor heeft er veel zin in!

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2023 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.