• Agenda

    Hier vindt u alle activiteiten, theater- en filmvoorstellingen waar u een kaartje voor kunt kopen. Voel uzelf welkom in ons prachtige theater en de andere zalen in ons complex. Zelf eens gebruik maken van ons podium? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onderstaande agenda is actueel.

Bonne Route!Do 10-11-2022 20:00

Genre: Theatershow

Duur: 01:30

Grote zaal

CulturA & Zo


Theatervoorstelling van Tjerk Ridder over zijn voetreis

Bonne Route! is het nieuwste theaterprogramma van Tjerk Ridder - de derde in de reeks onder de vlag ‘Het leven is een reis’, waarin Tjerk ter inspiratie onderweg gaat met een speciaal thema en op een specifieke manier. In Bonne Route! vertelt en zingt hij openhartig over zijn ervaringen tijdens de 1200 km voetreis samen met zijn ezel Lodewijk over het Martinuspad van Parijs naar Groningen. “Drie maanden buiten leven – zonder het alledaags comfort – heeft mijn wereldbeeld doen kantelen“ Deze interactieve voorstelling, waarbij het publiek de route bepaalt, is net als het pad zelf geïnspireerd op de persoon van Sint Maarten en heeft als thema’s delen en solidariteit. Tjerk laat afwisselend door vertellingen, liedjes en filmfragmenten zien wat het met je doet als je alledaagse zekerheden niet meer vanzelfsprekend zijn, wanneer je lopend - kwetsbaar en afhankelijk van anderen - op weg gaat. Bonne Route! gaat over delen in de breedste zin van het woord: het delen van tijd, verhalen, liefde, verdriet, voedsel en bezit. JOCHEM BRAAT piano, toetsen | TOBIAS MATHIJSEN film, edit | TOM VAN DEN BROECK theatertechniek | LEONI JANSEN regie-advies | JEROEN KRAMER tekst-advies

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2022 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.