• Agenda

    Hier vindt u alle activiteiten, theater- en filmvoorstellingen waar u een kaartje voor kunt kopen. Voel uzelf welkom in ons prachtige theater en de andere zalen in ons complex. Zelf eens gebruik maken van ons podium? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onderstaande agenda is actueel.

Film & Zo: Buiten is het FeestVr 25-11-2022 18:00

Genre: Film

Duur: 02:30

Grote zaal

CulturA & Zo


Incl. (oranje) daghap 20 euro

Filmomschrijving: De succesvolle zangeres Sonne neemt haar nichtje in huis na de onverwachte dood van haar zus. Om het nichtje te beschermen tegen haar biologische vader Kees die de voogdij eist, moet Sonne voor de rechter haar schokkende familieverleden delen. Met de terugkeer van Kees in haar leven worden de diep weggestopte geheimen over het misbruik tijdens Sonne’s jeugd langzaam weer opgerakeld. Voorafgaand aan de film is er een (oranje) daghap die verzorgd wordt door cultuurcafé Ont-Moeten. De film wordt in samenwerking met de gemeente Pijnacker-Nootdorp georganiseerd in het kader van Orange the World – internationale campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. Na de film is er gelegenheid tot napraten. Alleen te boeken als combinatieticket.

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2022 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.