• Agenda

    Hier vindt u alle activiteiten, theater- en filmvoorstellingen waar u een kaartje voor kunt kopen. Voel uzelf welkom in ons prachtige theater en de andere zalen in ons complex. Zelf eens gebruik maken van ons podium? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onderstaande agenda is actueel.

Lego Film + Lego Challenge (6+)Za 25-02-2023 14:00

Genre: Jeugd

Duur: 02:30

Grote zaal

CulturA & Zo


Film & Zo Kids 9,50 euro

Film & Zo Kids is een film met iets extra’s. Na de film is er een echte Lego Challenge. Wij zorgen voor heel veel lego. Jullie maken de mooiste kunstwerken! Deze Legofilm gaat over Emmet, een doodnormaal Lego-figuurtje. Emmet wordt ten onrechte aangezien voor die meest bijzondere persoon, die de sleutel is tot het redden van de wereld. Hij wordt meegezogen in een gemeenschap van vreemdelingen op een epische zoektocht naar een kwaadaardige tiran. Een reis waar Emmet totaal niet tegen opgewassen is. Zie hoe Emmet dit op gaat lossen. Het kaartje is inclusief de film, de challenge en een drankje.

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2022 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.