• Agenda

    Hier vindt u alle activiteiten, theater- en filmvoorstellingen waar u een kaartje voor kunt kopen. Voel uzelf welkom in ons prachtige theater en de andere zalen in ons complex. Zelf eens gebruik maken van ons podium? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onderstaande agenda is actueel.

Sinterklaasfilm en schoen zettenWo 30-11-2022 15:30

Genre: Film

Duur: 01:30

Grote zaal

CulturA & Zo


Film & Zo Kids 9,50 euro

Een echte sinterklaasfilm mag natuurlijk niet ontbreken nu december voor de deur staat. Maar welke film gaat het worden? Bij het drukken van dit boekje wisten we dat nog niet. Maar we hopen natuurlijk toch dat je komt! Want er wordt een echte Sinterklaasfilm gedraaid. Dit is de leukste tijd van het jaar. In spanning afwachten of je een cadeautje krijgt, of er hard op de deur gebonsd wordt. Zijn de pakjes allemaal wel op tijd? Er kan van alles gebeuren, ook bij ons. Dus vragen we je voordat je de theaterzaal ingaat om je schoenen uit te doen, wie weet komt er wel iemand langs als jij de film zit te kijken. Het kaartje is inclusief een drankje.

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2022 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.