• Agenda

    Hier vindt u alle activiteiten, theater- en filmvoorstellingen waar u een kaartje voor kunt kopen. Voel uzelf welkom in ons prachtige theater en de andere zalen in ons complex. Zelf eens gebruik maken van ons podium? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onderstaande agenda is actueel.

Film - De Vloek van LughusZo 30-10-2022 15:00

Genre: Film

Duur: 02:00

Grote zaal

CulturA & Zo


Film & Zo Kids + Meet & Greet 9,50 euro

Voorafgaand aan Halloween wordt een spannende film vertoond. Romy zit tijdens Halloween met haar vier jaar jongere broertje Ryan opgescheept. Romy is bang om voor schut te staan tegenover haar vrienden als ze dit jaar weer met hem meegaat om snoep op te halen. Na een enorme ruzie wenst Romy dat ze hem niet meer hoeft te zien. Dan verdwijnt Ryan echt. Is hij weggelopen of is er iets anders aan de hand? Langzaam verandert de stad in een spookstad en moet Romy alles op alles zetten om haar broertje te redden. Niemand minder dan hoofdrolspeelster Puck Nieuwpoort zal bij de vertoning aanwezig zijn. Na afloop van de film kan je alle vragen die je over de film hebt aan Puck stellen. Daarnaast maak je kans op een prijs als je in je mooiste Halloweenkostuum komt. Het kaartje is inclusief de Meet & Greet, een drankje en kans op een prijs!

Colofon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties!

© 2022 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau

Nieuwsbrief CulturA en Zo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen, spetterende nieuwtjes en leuke acties! We sturen gemiddeld een nieuwsbrief per maand.