• Wibi Soerjadi viert zaterdag veertigjarig jubileum in CulturA & Zo

    Gepubliceerd op 21 februari 2022

Dit jaar zit Wibi Soerjadi 40 jaar in het vak als concertpianist. Tijdens dit jubileumconcert zal hij dan ook hoogtepunten uit zijn schitterende carrière spelen. Denk hierbij aan de klassieke componisten, maar ook eigen werk en muziek gebaseerd op bekende films uit zijn theaterprogramma ‘Wibi at the Movies!’.

En wat ongelooflijk leuk dat Wibi dit jubileum komt vieren vlakbij waar zijn carrière startte! Wibi komt namelijk uit Berkel en Rodenrijs. CulturA & Zo lijkt dan misschien niet op Carnegie Hall, maar het sympathieke theater heeft alles uit de kast getrokken om Wibi op zijn wenken te bedienen. Er wordt een speciale vleugel neergezet zodat het spel van Wibi nog beter tot zijn recht komt.

Het was even spannend of iedereen weer naar het concert zou mogen komen, en dat heeft de kaartverkoop iets vertraagd, maar dat betekent wel dat er nog kaartjes over zijn voor zaterdagavond 26 februari. Wibi neemt je mee in zijn fabelachtige pianospel en betovert je met de meest prachtige klanken uit de vleugel. Wereldberoemd, begonnen in Berkel en Rodenrijs, de hele wereld rond en nu in Nootdorp. Kijk hier voor de laatste kaarten

  • Home
  • Nieuws
  • Wibi Soerjadi viert zaterdag veertigjarig jubileum in CulturA & Zo

Colofon

© 2022 CulturA & Zo. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau