Skip to main content
  • Spetterend nieuw theaterseizoen

    Gepubliceerd op 13 juni 2024

Het nieuwe theaterseizoen 2024-2025 is bekend! Het boekje is of wordt nog huis-aan-huis bezorgd (met Telstar/Eendracht) bij adressen met een ‘ja-sticker’ in Pijnacker-Nootdorp rond 19 en 20 juni. De kaartjes zijn inmiddels te reserveren. Dat kan online via de site, maar kaartjes kunnen ook binnen gekocht worden via de handige ticketzuil.

Wij hebben weer een heel divers programma voor de theaterzaal met 174 stoelen samengesteld. Publiekslieveling Roué Verveer komt eindelijk weer eens naar Nootdorp en ook Carel Kraayenhof en Sjaak Bral keren terug. Het seizoen gaat op 21 september knallend van start met het spetterende optreden van Alexander Broussard – Billy Joel, The Greatest Hits in Concert.

Cabaret en Trump

Ook is er weer veel aandacht voor cabaret, Remy Evers, Aron Elstak, Selma Visscher en natuurlijk de dames Spruijt & Opperman zorgen ervoor dat er heel veel te lachen valt dit seizoen. Greg Shapiro vertelt in zijn show of we nu wel of niet bang moeten zijn voor de wederopstanding van Trump, natuurlijk vlak voor de verkiezingen in Amerika deze herfst.

Veel muziek

Kate Bush, Tina Turner, Agnetha en Anni-frid krijgen een podium en tijdens een dinnershow kan er genoten worden van acteurs die de rollen van Sybil, Manuel en Basil spelen zoals in Faulty Towers.

Kortom teveel om op te noemen. Kijk op de website of ga het boekje halen!